Tillbehör

Här finner du tillbehör till dina laxflugor som exempelvis krok och fixeringstuber. Alla tillbehör som jag säljer är speciellt utvalt för att passa storleken på mina flugor.

Om man vill fiska med löst hängande krok så rekommenderar jag ’swing-tube’ som skyddar din knut och linan – swing-tube passar utmärkt till t.ex. speyflugor.

Om man istället vill fixera kroken mot flugan så rekommenderar jag ’fix-tube’. Detta alternativ brukar man använda till vanliga tubflugor.

För en fullständig redogörelse om hur man fiskar med tubflugor se vår kompletta guide till tubflugor.

Tillbehör till dina tubflugor

Se alla våra Laxflugor, Speyflugor, Tubflugor eller Tillbehör

Är du osäker på vad du ska välja? Maila eller chatta gärna med oss!

Undrar du hur man använder tubflugor till laxfiske? Vilka tillbehör som kan vara bra och vad man behöver? Läs vår kompletta guide för tubflugor.


Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder full returrätt i 14 dagar på alla ordrar oavsett anledning så länge varan är oanvänd. Det enda du behöver betala är returfrakten vilket oftast motsvarar ett frimärke.

Högsta kvaliteten

Alla mina flugor är bundna av mig personligen med handplockat material av högsta kvalitet som jag själv färgar. Allt material är äkta och inget substitut används.

Smidiga betalsätt

Hos oss kan du betala via Klarna vilket innebär att du till exempel kan betala efter du fått dina varor mot faktura. Vi tar även emot Swish, PayPal och kortbetalningar. Allt för en smidig kundupplevelse.