Havsöringsflugor

Våra havsöringsflugor är bundna på tub och är väldigt effektiva på både havsöring och lax.. Dessa tubflugor är utmärkta att fiska i åar och älvar efter vandrande havsöring eller lax.

Oftast kan det vara bra med en lite mindre fluga när man fiskar efter havsöring t.ex. speyflugor eller ullsockar. Havsöring till skillnad från lax föredrar ofta en fluga som smälter in i omgivningen i färg eller med hjälp av genomskinlighet.

Många fiskar dessa flugor in på hösten när havsöringen stiger och är väldigt populära i exempelvis Mörrum och Emån.

Våra havsöringsflugor

Se alla våra Laxflugor, Speyflugor, Tubflugor eller Tillbehör

Är du osäker på vad du ska välja? Maila eller chatta gärna med oss!

Undrar du hur man använder tubflugor till laxfiske? Vilka tillbehör som kan vara bra och vad man behöver? Läs vår kompletta guide för tubflugor.


Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder full returrätt i 14 dagar på alla ordrar oavsett anledning så länge varan är oanvänd. Det enda du behöver betala är returfrakten vilket oftast motsvarar ett frimärke.

Högsta kvaliteten

Alla mina flugor är bundna av mig personligen med handplockat material av högsta kvalitet som jag själv färgar. Allt material är äkta och inget substitut används.

Smidiga betalsätt

Hos oss kan du betala via Klarna vilket innebär att du till exempel kan betala efter du fått dina varor mot faktura. Vi tar även emot Swish, PayPal och kortbetalningar. Allt för en smidig kundupplevelse.