Integritetspolicy

Vi samlar in information om dig under kassaprocessen i vår butik för att förbättra din upplevelse och kunna fullfölja de uppdrag du beställt av oss. Vi värnar om den personliga integriteten och delar aldrig dina uppgifter med obehöriga eller andra än nedan nämnda.

Vad vi samlar in och lagrar

Medan du besöker vår webbplats, kommer vi att spåra:

Produkter som du har visat: vi använder detta för att, till exempel, visa dig produkter som du nyligen har tittat på
Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!
Vi använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder vår webbplats.

När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter. Vi använder denna information för syften, såsom att:

Skicka information till dig om ditt konto och din beställning
Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
Förbättra vår butikserbjudanden
Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem
När du beställer kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar.

Generellt lagrar vi bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och så länge vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra beställningsinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa.

Vilka i vårt team har tillgång

Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:

Beställningsinformation som t.ex. vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.
Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.

Vad vi delar med andra

Vi delar information med tredje part som hjälper oss genomföra beställningar och lagra tjänster åt dig, till exempel — dina adressuppgifter, telefonnummer och epost för postbefordran och bokföring. Inget annat delas till system inte kontrollerade utav oss eller för andra syften.

Betalningar

Vi tar emot betalningar genom Klarna, Swish och PayPal. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till Klarna, Swish eller PayPal, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation.

Se Klarna, Swish eller PayPals integritetspolicy för mer detaljer.