Laxflugor av högsta kvalitet

Våra laxflugor för flugfiske är bundna på tub och är av högsta kvalitet. Lokalt tillverkade med det bästa tänkbara materialet och helt utan kompromisser. Alla flugor är professionellt bundna personligen utav mig personligen och riktar sig till vårt skandinaviska fiske efter lax och havsöring i älvar och åar.

Vi erbjuder bara de bästa mönster på tubflugor som visat sig fungera bra år efter år i skandinaviska vatten för både lax och havsöring. Våra flugor är bundna på tuber för maximal hållbarhet och för att du som fiskare ska kunna variera flugan eller byta krokar vid behov. Vi säljer två olika typer av laxflugor; hårvinge och speyflugor båda är ruggigt effektiva i alla åar och älvar.

Utöver flugorna i denna webshop säljes även laxflugor bundna helt efter kundönskemål. För att köpa dessa flugor vänligen kontakta mig för mer information.

Våra mest populära laxflugor

Se alla våra Laxflugor, Speyflugor, Tubflugor eller Tillbehör

Är du osäker på vad du ska välja? Maila eller chatta gärna med oss.

Undrar du hur man använder tubflugor till laxfiske? Vilka tillbehör som kan vara bra och vad man behöver? Läs vår kompletta guide för tubflugor.


Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder full returrätt i 14 dagar på alla ordrar oavsett anledning så länge varan är oanvänd. Det enda du behöver betala är returfrakten vilket oftast motsvarar ett frimärke.

Snabba leveranser

Alla våra flugor är lagervaror vilket innebär att vi skickar din order samma dag om du beställer innan kl 11:00. Oftast blir din order levererad redan dagen efter. Vi erbjuder dessutom fri frakt om du handlar för mer än 300kr.

Smidiga betalsätt

Hos oss kan du betala via Klarna vilket innebär att du till exempel kan betala efter du fått dina varor mot faktura. Vi tar även emot Swish, PayPal och kortbetalningar. Allt för en smidig kundupplevelse.